Kullanılacak Malzeme: 125
gr. soğan, 1 çorba kaşığı un, 60 gr. margarin, 100 gr. gravyer peyniri
rendesi, tuz, biber, 5 adet ince dilim francala , 6 bardak su.
Yapılması: Rende soğan, un margarin ile hafif kavrulur, 6 bardak su yavaş, yavaş ilave edilir, tuz, biber konur, 10 dakika pişirilir. Fırına giren bir çorba kasesine ekmekler yerleştirilir, üzerine çorba dökülür, bol gravyer peyniri serpilir, fırında kızarıncaya kadar bırakılır, sıcak servis yapılır.
Yapılması: Rende soğan, un margarin ile hafif kavrulur, 6 bardak su yavaş, yavaş ilave edilir, tuz, biber konur, 10 dakika pişirilir. Fırına giren bir çorba kasesine ekmekler yerleştirilir, üzerine çorba dökülür, bol gravyer peyniri serpilir, fırında kızarıncaya kadar bırakılır, sıcak servis yapılır.
afiyet olsun🍄