Kullanılacak Malzeme:
1 kilo kabak, 250 gr. kıyma, 1 adet soğan rendesi, 2 demet dere otu, 1
kaşık salça veya 1 domatesin suyu, 2 kaşık margarin, 1/2 bardak su, tuz
ve biber.
Yapılması: 2 kaşık margarinde soğan hafif kavrulur, kıyma, tuz, biber ilave edilir, domates salçası veya domates suyu konarak biraz pişirilir, bir kaba bir kat kabak sıralanır, üzerine kıyma serpilir, tekrar kabak ve kıyma konur su tuz ilave edilerek yavaş ateşte pişirilir, üzerine kıyılmış dere otu konarak sıcak servis yapılır.
Yapılması: 2 kaşık margarinde soğan hafif kavrulur, kıyma, tuz, biber ilave edilir, domates salçası veya domates suyu konarak biraz pişirilir, bir kaba bir kat kabak sıralanır, üzerine kıyma serpilir, tekrar kabak ve kıyma konur su tuz ilave edilerek yavaş ateşte pişirilir, üzerine kıyılmış dere otu konarak sıcak servis yapılır.
afiyet olsun🌸