Kullanılacak Malzeme: 1 tavuk, 1/2 kilo patates, 50 gr. kaşar rendesi, 4 yumurta, tuz, biber.
Yapılması: Pişmiş tavuk eti kıyılır, püre haline getirilmiş patates, kaşar peyniri, 1 adet yumurta, tuz, biber, bir kahve fincanı tavuk suyu, hepsi beraber yoğurulur. Yumurta kadar parçalara ayrılır, un içinde yuvarlanır, yumurtaya ve galeta tozuna bulandıktan sonra çok kızgın yağda kızartılır (hazırlandıktan sonra hemen kızartmalı, bekletmeğe gelmez). Sıcak olarak servis yapılır.
Yapılması: Pişmiş tavuk eti kıyılır, püre haline getirilmiş patates, kaşar peyniri, 1 adet yumurta, tuz, biber, bir kahve fincanı tavuk suyu, hepsi beraber yoğurulur. Yumurta kadar parçalara ayrılır, un içinde yuvarlanır, yumurtaya ve galeta tozuna bulandıktan sonra çok kızgın yağda kızartılır (hazırlandıktan sonra hemen kızartmalı, bekletmeğe gelmez). Sıcak olarak servis yapılır.
afiyet olsun😘