22 Aralık 2014

Fakat en önemlisi, bazısı da içindeki en iyi yanları ortaya çıkarmanı sağlayacak. İşte o daima yanında tutmaya değer olan olacak.

Yaşamın boyunca tanıştığın her insanın aslında bir amaca hizmet ettiğini anlayacaksın. Bazıları senin imtihanın olacak, bazısı seni kullanacak, bazısı sana öğretecek...Fakat en önemlisi, bazısı da içindeki en iyi yanları ortaya çıkarmanı sağlayacak. İşte o daima yanında tutmaya değer olan olacak.

 "You will realize that every person you meet in your life actually serves a purpose. Some will be your test, some will use you, some will teach you...But most importantly, some will help you bring out the best in you. That will always be the one worth keeping by your side." 

Read more at: https://dailyinspirationalquotes.in

" Hayatta, tanıştığınız herkesin bir rolü olduğunu anlayacaksınız. Bazıları seni sınayacak, bazıları seni kullanacak, bazıları seni sevecek ve bazıları sana öğretecek. Ama gerçekten önemli olanlar, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaranlardır. Neden buna değdiğini size hatırlatan nadir ve harika insanlar."